Platform autonome coaches

Vanuit mijn bestuursfunctie bij de LVSC ben ik, Ineke, in contact gekomen met het Jikke de Ruijter. Zij is één van de vormgeefsters van het platform autonome coaches http://www.autonomecoaches.nl Zij willen dat coaches in gezamenlijkheid ons vak ontwikkelen, onszelf kritisch bezien en de kwaliteit van ons werk vergroten en zo een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van onze samenleving.
Na een voordracht op een algemene ledenvergadering van de LVSC, ben ik het gesprek aangegaan en is er besloten dat de LVSC de bijeenkomsten van PAC faciliteert. Iedereen is welkom om deel te nemen, als je zelf vindt dat je iets hebt met coachen of begeleidingskunde. Het zijn mooie bijeenkomsten waarbij er veel vragen worden gesteld ter verdieping en bewustzijn op je eigen functioneren als professional.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *