Praktische informatie

Aanmelding

Je kunt je rechtstreeks of bijvoorbeeld via de bedrijfsarts of HR afdeling bij ons aanmelden. Ook bedrijven en organisaties kunnen contact opnemen over onze diensten en een afspraak maken voor een eerste kennismaking.

Afstemmen

Tijdens het eerste gesprek brengen we jouw individuele wensen en behoeften in kaart. We bespreken in hoeverre jouw wensen en behoeften persoons- of werk-gerelateerd zijn. Met datgene wat het meest in het oog springt gaan we als eerste aan de slag. Mits je daarmee natuurlijk akkoord gaat. In deze afstemming worden meegenomen wat de wensen zijn van het bedrijf of organisatie. Aan de hand van alle informatie doen we een voorstel voor een traject.

Afspraken en contracten

Pauw Coaching stelt op verzoek een offerte op van trainingen en trajecten op individueel en bedrijfsniveau.

Individuele afspraken over verslaglegging, privacy, verantwoording aan de werkgever en adviezen aan de werkgever worden vastgelegd in een contract.

Financiƫle afspraken worden in aparte contracten vastgelegd.

Het leerklimaat

Uitgangspunt van Pauw Coaching is dat je de regie voert over jouw eigen leerproces. Wij helpen je daarbij zoveel mogelijk door het scheppen van goede leeromstandigheden.
Minstens zo belangrijk is of er in jouw organisatie of bedrijf sprake is van een 'leerklimaat'. Daarmee doelen we op een open sfeer waarin over elkaars kwaliteiten en tekortkomingen kan worden gepraat, leidinggevenden die het belang van coaching en supervisie inzien etc.

Het leerklimaat kunt je toetsen met de Checklist Leerklimaat.

Privacy

Privacy regelement Pauw Coaching 2018

Contact

Hofje van Pauw Fotoimpressie

Pauw Coaching
Paardenmarkt 54
2611 PC - Delft
info@pauwcoaching.nl
015 - 2 130 410

Pauw Coaching
Paardenmarkt 54
2611 PC - Delft
info@pauwcoaching.nl
015 - 2 130 410